Conditii de comanda a produselor

CUM CUMPAR?

Conditii de comanda a produselor

Compania care administreaza site-ul "www.domatrix-tuning.ro", denumit in continuare "www.domatrix-tuning.ro", este S.C. Domatrix S.R.L.., numita in continuare S.C. Domatrix S.R.L.., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/416/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare: 32901154.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Domatrix SRL. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

POTRIVIT LEGISLATIEI IN VIGOARE PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORILOR SI COMERTUL ELECTRONIC URMATORII TERMENI SE DEFINESC ASTFEL:

Cumparator/Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; Comerciant - orice persoana fizica sau juridica care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale, precum si orice persoana care actioneaza în acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia;

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului/Consumatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator/Consumator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o comanda confirmata de catre Vanzator prin reprezentantii sai.

DOCUMENTE CONTRACTUALE, COMANDA, ETC

Înainte de incheierea contractului la distanta cumparatorul/consumatorul trebuie sa consulte cu atentie si aiba in vedere urmatoarele elemente:

 

Identitatea comerciantului si, în cazul contractelor care prevad plata anticipata, adresa si modalitatile de contactare a acestuia, telefon/fax, e-mail si codul unic de inregistrare; 

-caracteristicile esentiale ale produsului sau serviciului;

-pretul bunurilor sau tarifele serviciilor, cu toate taxele incluse;

-cheltuielile de livrare, daca este cazul;

-modalitatile de plata, de livrare sau de prestare;

-dreptul de denuntare unilaterala a contractului, cu exceptia cazurilor prevazute in legislatia in vigoare privind protectia consumatorilor, -incheierea si executarea contractelor la distanta;

-perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului;

-termenul limita de executare a obligatiilor rezultand din contract.

Informaţiile prevzute in paragraful de mai sus, vor fi comunicate de catre S.C. Domatrix S.R.L. prin oferta afisata pe site în mod clar si usor de inteles de catre consummator/comparator.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

-Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

-Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specific;

-Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul;

-Termeni si conditii.

 

Vanzatorul isi asuma obligatia de a contacta cumparatorul pentru obtinerea confirmarii comenzii in maxim doua zile lucratoare din momentul primirii acesteia. Daca nu se poate obtine confirmarea telefonica sau prin e-mail a comenzii de catre comparator, vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comanda.

Mail-ul primit de catre cumparator din partea Domatrix Tuning imediat dupa lansarea unei comenzi pe site-ul acestuia ("www.domatrix-tuning.ro") nu reprezinta acceptarea comenzii de catre vanzator ci este doar un mesaj de confirmare generat automat de catre sistemul de gestiune al site-ului ce informeaza cumparatorul asupra faptului ca solicitarea lui a fost inregistrata in sistem si urmeaza a fi procesata de persoanalul Domatrix Tuning, iar acesta sa fie sunat in maxim doua zile lucratoare pentru eventuale informatii suplimentare cu privire la produsul/produsele comandate ori la datele de facturare ori livrare si confirmarea finala a comenzii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Limba care guverneaza contractual este limba romana.

 

ATENTIE ! Datorita faptului ca S.C. Domatrix S.R.L.. comercializeaza printre altele si produse Auto si Tuning ce sunt importate din Europa si/sau alte tari, termenul legal de livrare de 30 de zile nu poate fi respectat, in majoritatea cazurilor retinandu-se un termen de aproximativ 6 luni de zile pentru o comanda pentru astfel de produse.

S.C. Domatrix S.R.L.. este obligat prin lege să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul incheiat.

 

Pentru produsele aflate pe stoc, comenzile se onoreaza in 24h prin curier rapid. Produsele inexistente pe stoc in momentul comenzii, se aduc pe baza de comanda.

Comenzile se fac in baza unui avans cuprins intre 30 - 40%, iar in cazul produselor comandate din SUA produsul se achita integral. Plata se face in baza unei proforme de comanda, ce include datele cumparatorului, detalii legate de produs si cantitate, suma totala si suma restanta.

Comanda se considera ferma doar in momentul in care s-a achitat avansul specificat in proforma, urmand ca diferenta sa fie achitata in momentul livrarii. Datele legate de societate si cont vor fi specificate in proforma de comanda

In situatia in care S.C. Domatrix S.R.L.. nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul respectiv nu este disponibil, dar nu din culpa noastra, ne obligam conform legislatie in vigoare sa anuntam/informam consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termenul legal de maximum 30 de zile.

 

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare, de catre consumator, referitor la comanda sa. Mesajul de confirmare se va efectua telefonic sau prin email de catre consultantii de vanzari ai S.C. Domatrix S.R.L..